Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı oda başkanlarını konuk etti

Vali Yazıcı oda başkanlarını konuk etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, teröre karşı her zaman ve her koşulda devletin ve milletin yanında olduklarını ifade eden Balıkesir Oda Başkanlarını kabul etti.

Balıkesir Merkez Esnaf Odaları Başkanları Vali Ersin Yazıcı´yı ziyaret ederek terör olaylarına karşı devletin yanında olduklarını tekrarladılar.
Esnaf ve sanatkarların her zaman milletin ve devletin yanında olduğunu ifade eden Merkez Oda Başkanları, ?Demokrasiyi sahiplenme noktasında esnaf ve sanatkârlarımız her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile bölünmez bütünlüğünü huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur saldırılara karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." dedi.
Vali Yazıcı kabulde, odaların Balıkesir´in etkili meslek kuruluşlarından olduğunu belirterek, oda başkanlarına Türkiye´nin birliğine ve bütünlüğüne kast eden hainlere karşı devletten ve milletten yana tavır almış olmaları ve devletimize verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.
Terörle mücadeleye sonuna kadar devam edileceğini ve asla taviz verilmeyeceğini vurgulayan Vali Yazıcı, " Balıkesirliler olarak, ülke olarak terörün hangi çeşidi olursa olsun, karşısında olmak onların yapmak istediklerinin aksine bizim kendi aramızdaki birlik beraberliğimizi daha da çok arttırmak dayanışmamızı daha da güçlendirmek birbirimize desteğimizi daha da çoğaltmak durumundayız. Bu birlikteliğimiz devletle milletle, hep beraber oluşumuz hainlerin gözünü korkutuyor.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli