Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, muhtarları mahallenin sahipleri olarak niteledi

Vali Yazıcı, muhtarları mahallenin sahipleri olarak niteledi

Düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bu kez de Edremit ilçesinde muhtarlarla buluştu.

Düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bu kez de Edremit ilçesinde muhtarlarla buluştu.
Vali Ersin Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Edremit ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Yazıcı toplantıda yaptığı konuşmada düzenli olarak ilimizdeki muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek bu toplantıları önemsediklerini söyledi. Edremit ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Yazıcı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmanın, Edremit ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.
Valilik ve Kaymakamlık olarak muhtarların her zaman yanında olduklarını, vatandaşlara verilen hizmetlerin daha iyi bir noktaya ulaşması için ortak çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Vali Yazıcı, " Biz konuşmaya değil, daha ziyade sizleri dinlemeye geldik. Seçilmiş olduğunuz mahallelerinizde birer kamu, devlet temsilcisisiniz. İnsan odaklı çalışmalıyız. Yapmış olduğunuz çalışmaları vatandaşla paylaşmalı hatta karar sürecine de katmalısınız. Vatandaşlarımız, yaşadıkları mahallelerdeki sorunlarını sizler aracılığıyla dile getiriyor, kamu kurum ve kuruluşları olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Özellikle muhtar arkadaşlarımızdan talebim, eğitim ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız konusundaki hassasiyetin en üst noktaya taşınmasıdır. İlçemizde kamu hizmetlerinin etkin, adil ve verimli şekilde sürdürülmesi için gösterdiğiniz işbirliği, yardım ve gayretlere teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için bütün kurumlarımız işbirliği içinde ve yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu anlayışı koruduğumuz sürece üstesinden gelinemeyecek sorun yoktur." dedi.
Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Yazıcı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Toplantıya, Vali Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli