Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı Mimarlarla Balıkesir´i konuştu

Vali Yazıcı Mimarlarla Balıkesir´i konuştu

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Balıkesir Mimarlar Odası İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Vali Yazıcı, Balıkesir Mimarlar Odasını ziyaret ederek, Balıkesir ile ilgili mimari konularda istişarelerde bulundu.
Oda Başkanı Mehmet Ali Özerk tarafından karşılanan Vali Yazıcı, öncelikle çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, Mimarlar Odası´nın, kentin planlı gelişimine katkı sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu ifade ederek, yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar diledi.
Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Özerk ise oda yönetimince yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, yapmış olduğu ziyaret dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür ettiklerini belirtti.
Ziyaretleri sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Vali Yazıcı, "Biz, büyük bir milletiz ve büyük bir ülkeyiz. Gün, bir olma günüdür. Milli tavrımızı, her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız. Terör saldırıları karşısında dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir iradeyi bulacaklar." dedi.
Kamu düzeninin bozulmasına asla izin vermeyeceklerini vurgulayan Vali Yazıcı, "Terör örgütünü maşa olarak kullananların bir gün mutlaka kendi elleri de yanacaktır. Türkiye´nin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine saldıranlar hak ettikleri cevabı almaktadırlar ve alacaklardır. Hiçbir terör olayı birlik ve bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi bozamayacaktır. Millet olarak el ele vererek mücadelemizi sürdürmek mecburiyetindeyiz. Bu zor ve acı günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza inanıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Balıkesir´in gelişmesi ve kalkınması için sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Balıkesir´de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar ve meslek grupları ile her zaman diyalog içerisindeyiz. Bu kapsamda Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Özerk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Mimarlar Şaduman Ercan, Tuba Ermişler ve Nazlı Tapan´ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk." dedi.

Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı