Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Yazıcı, Marmara Adası huzur dolu tatil yöresi

Vali Yazıcı, Marmara Adası huzur dolu tatil yöresi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Marmara Adası´na yaptığı ziyarette, adayı huzur dolu tatil yapılacak yöre olarak ilan etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Marmara Adası´na yaptığı ziyarette, adayı huzur dolu tatil yapılacak yöre olarak ilan etti.
Balıkesir´de ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Yazıcı´nın bu kez adresi Marmara Adası oldu.
Ada ilçesi Marmara´yı ziyaret eden Vali Yazıcı, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç´u makamında ziyaret etti. Kaymakam Tunç ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, Kaymakam Tunç´tan ilçenin mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında genel bir brifing aldı.
Ardından Marmara Adalar Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Başkan Süleyman Aksoy tarafından belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı.
Vali Ersin Yazıcı, yaptığı genel değerlendirmede; "Balıkesir´in en önemli ilçelerinden birisi olan Marmara´da olmaktan büyük mutluluk duydum.
Eşsiz doğası, temiz havası, berrak denizi ve doğal plajlarıyla huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olan Marmara Adası, zeytinlikleri, bağları, yükseklerdeki kızılçamları ve güneydeki makileriyle ünlü şirin bir ilçemiz. Yüzyıllara meydan okuyan görkemli yapıların hammaddesi olan mermeri bağrından çıkaran ada, mermerin rutubeti emmesi sayesinde dünyada rutubeti olmayan iki adadan biridir." diye konuştu.

Balıkesir ilçelerinde mevcut durumu, sıkıntıları ve ilçedeki yatırımların son durumlarını görmek için ilçeleri ziyaret ettiğini ve etmeye devam edeceğini söyleyen Vali Yazıcı, Bu tür toplantılarla sık sık bir araya geleceklerini ve sorunların çözümü noktasında birlikte el ele vererek gönül birliği içerisinde çalışacaklarını açıkladı.
Ada ilçesi Marmara ziyaretinde Vali Yazıcı´ya İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Sağlık Müdürü Servet Kocaöz ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk eşlik etti.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli