Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı Kızılay Haftası´nı kutladı

Vali Yazıcı Kızılay Haftası´nı kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Vali Ersin Yazıcı, Türk Kızılay´ının ulusal ve uluslararası alanda ve her koşulda, insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen bir kuruluş olduğunu belirtti.
Kızılay´ın, Türkiye´nin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olduğunu kaydeden Vali Yazıcı,"Halkımızdan aldığı güç ve destekle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında meydana gelen felaketlerde tüm insanların yardımına koşan Kızılay, Türkiye´nin büyüklüğüne yakışır hizmetler gerçekleştirmektedir. Türk Kızılay´ının bünyesinde ülkemizin en büyük kan bankası mevcuttur. Gönüllülerin bağışlarıyla toplanan kanlar hayat kurtarmaya devam ediyor." dedi.
Türk Kızılay´ının her geçen gün güçlendiğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Kızılay´ın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üstlendiği misyonu başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. Unutulmamalıdır ki, Türk Kızılay´ı, yardımseverlerin ve gönüllülerinin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir." dedi.
Yardımseverliğin insanı yücelten bir duygu olduğunu hatırlatan Vali Yazıcı, "Kızılay´ın Balıkesir´imizde yürüttüğü çalışmaları da gururla takip ediyoruz. İlimizde yürüttüğü çeşitli kampanyalar, Kızılay´ın işlevselliğinin güzel örneklerindendir. Bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay´a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum. Bu vesileyle, ülkemizdeki ve dünya ülkelerindeki insanlar için yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı tüm Türk Kızılay çalışanlarının ve yardımsever Balıkesirlilerin Kızılay Haftası´nı kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum." diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu