Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Yazıcı, huzurevi sakinleriyle iftar yaptı

Vali Yazıcı, huzurevi  sakinleriyle iftar yaptı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Eşi Hanife Yazıcı ile birlikte huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Yazıcı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında her yıl yaşlılarla beraber olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Huzurevi sakinlerinin mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını belirten Vali Yazıcı, mağfiret ve birlik ayı Ramazan´da yaşlıların unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, "Burada kalan değerli büyüklerimizin huzurunu ve refahını sağlamak bizlerin başlıca görevidir. Millet olarak bu mübarek ayı halkımızla eş ve dostlarımızla sofralarımızı paylaşarak kardeşlik örneği sergiliyoruz. Siz değerli büyüklerimiz de bu güzelliğe anlam katıyorsunuz. Bugünkü iftar sofrasını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.
Huzurevi sakinleri ise Vali Yazıcı´nın kendileriyle beraber iftar açmalarından mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmayan Valimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli