Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Gönen şifalı bir ilçe

Vali Yazıcı, Gönen şifalı bir ilçe

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ilçe ziyaretleri kapsamında Gönen´e giderek incelemelerde bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ilçe ziyaretleri kapsamında Gönen´e giderek incelemelerde bulundu.
İlk olarak Gönen İlçe Kaymakamlığı´nı ziyaret eden ve Kaymakam İhsan Maskar´dan,verilen kamu hizmetlerinin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin önemine vurgu yaptı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gönen Belediyesi´ni ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile bir süre görüşerek ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Balıkesir´in tüm ilçelerinin kamu hizmetleri ile buluşması için azami gayret gösterdiklerini söyleyen Vali Yazıcı, "İlçelerimizi yakından tanımak, sorunları ve sıkıntıları yerinde tespit etmek, yürütülen ve yapılması planlanan proje ve yatırımlar hakkında bilgilenmek amacıyla ilçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Balıkesir´in tüm ilçelerinde devam eden yatırımları yakinen takip ediyorum. Gönen İlçemizde Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları, ilçemizde yapılan yatırımların daha hızlı ve etkin yürütülmesine katkı sağlamaktadır." dedi.
Yapılan hiçbir görevin diğer görevlerden üstün olmadığını belirten Vali Yazıcı, insan odaklı hizmet vurgusu yaptı.
Gönen ilçesinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Vali Yazıcı, hayırlı kazançlar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise, Vali Yazıcı´yı aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.
Ziyaretleri esnasında Vali Yazıcı´ya, Gönen Kaymakam Vekili İhsan Maskar ile Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar eşlik etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli