Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Erdek´te şehit ailelerini ziyaret etti

Vali Yazıcı, Erdek´te şehit ailelerini ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Erdek´te yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı işlenmiş halı ve zeytin fidanı hediye etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Erdek´te yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek, Türk Bayrağı işlenmiş halı ve zeytin fidanı hediye etti.
Vali Ersin Yazıcı, 1986 yılında Elazığ 8. Kolordo Komutanlığı´nda görevliyken şehit olan Muhabere Teğmen Zafer Bilhan Öztanıl ile 2017 yılında Ortaköy´deki Reina saldırısında şehit olan özel güvenlik görevlisi Hatice Koç´un Erdek´te yaşayan ailelerini ziyaret etti. 

Şehitlere, Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Vali Yazıcı, "Şehitlik mertebesine ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza en iyi şekilde sahip çıkmakla olacaktır." dedi.
Şehit yakınları ile sohbet eden Vali Yazıcı "Sizler bize emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Bizler sizin bütün dertlerinize, sıkıntılarınıza ortağız ve her zaman yanınızda olacağız. Devletimiz tüm imkânları ile şehidimizin emaneti olan sizlerin yanındadır." dedi.
Şehit ailelerinin kutsal birer emanet olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Bizler Şehitlerimizi Unutmadık! Unutturmayacağız! Ve Unutulmayacaklarını biliyoruz. Çünkü Türk Milleti ´Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez´ şeklinde gür sesle haykıran bir millettir. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Şehitlerimizin yakınlarından istek ve dileklerini hiç çekinmeden iletmelerini isteyen Vali Yazıcı, bunların hepsini takip edeceklerini aktardı.
Vali Ersin Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti.
Vali Ersin Yazıcı´ya Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı eşlik etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli