Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Yazıcı, Erdek´te Kadınlar Pazarı´nı ziyaret etti

Vali Yazıcı, Erdek´te Kadınlar Pazarı´nı ziyaret etti

Erdek kadınlar pazarını ziyaret eden Vali Yazıcı, kadın esnafa hayırlı işler dileyip, kolay gelsin dileklerinde bulundu.

Erdek kadınlar pazarını ziyaret eden Vali Yazıcı, kadın esnafa hayırlı işler dileyip, kolay gelsin dileklerinde bulundu.
Vali Ersin Yazıcı, Erdek Kadınlar Pazarı´nı ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet etti. Pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşların dertlerini dinleyen Vali Yazıcı, pazarcı esnafının sorunlarını yerinde inceleyip, görmek amacı ile ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Balıkesir genelinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederken pazaryeri ziyaretlerini de ihmal etmediklerinin altını çizen Vali Yazıcı, "Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Esnafımız toplumun birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Ahi geleneğinin temsilcisidir. Vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler diledik. Erdek´te yeni kurulan pazar esnafını gezerek alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet ettik." dedi.
Esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; halkla olan iletişimin güçlü tutulacağının altını çizerek, devlet olarak her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti. 

Vali Yazıcı, "Erdekli hemşerilerimin şahsında, toplumumuzun tüm kesimlerince sergilenen ilgi, sevgi ve güvene kalıcı hizmetlerle teşekkür etmek en büyük arzumuz." diye konuştu.
Vali Yazıcı ve beraberindekilerin ziyaretiyle moral bulan esnaflar, gerçekleşen ziyarette memnun olduklarını belirtti.
Pazar esnafını ziyareti sırasında Vali Yazıcı´ya, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık ve Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan eşlik etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false