Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Vali Yazıcı Burhaniye´de incelemelerde bulundu

Vali Yazıcı Burhaniye´de incelemelerde bulundu

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye ilçesinde yapımı devam eden yeni hastane inşaatı ve yat limanında incelemelerde bulundu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye ilçesinde yapımı devam eden yeni hastane inşaatı ve yat limanında incelemelerde bulundu.
Beraberinde Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte ilk önce hastane inşaatını inceleyen Vali Yazıcı, burada Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yalçın Vurupalmaz´dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Vali Yazıcı, yeni hastanenin en kısa sürede bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların sürdüğünü ve firmadan işçiliğe önem verilmesini istedi.
Vali Ersin Yazıcı, ardından İskele Mahallesinde bulanan yat limanına geçerek yat limanı ilgili çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Uysal´dan bilgi aldı.
Vali Yazıcı yaptığı açıklamada, Balıkesir´de inşaatı devam eden kamu yatırımlarının bir kısmının bitme aşamasında olduğunun bir kısmının da inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Kentte çok güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Bugün inşaatı devam eden Burhaniye Devlet Hastanesi´ni yerinde görmek istedik. İlimizdeki kamu hizmetleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Buralardaki devlet yatırımlarımızı ve gelinen safhayı yerinde görmek, varsa yaşanan sıkıntıları çözmek, vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini yerinde dinlemek üzere inceleme gezisi gerçekleştiriyorum. Devletin temsilcisi olarak vatandaşımıza verilen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, aksaklıkların giderilmesi ve daha iyi hizmet verilmesinin takipçisiyim. Her açıdan daha gelişmiş ve yaşanılabilir bir Balıkesir, hepimizin ortak paydası." diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, yaptığı incelemelerde gördüğü aksaklıkların giderilmesi ve inşaatın zamanında bitirilip hizmete konulması konusunda uyarılarda bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu