Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, Bitlis şehidimizin ailesine başsağlığı diledi

Vali Yazıcı, Bitlis şehidimizin ailesine başsağlığı diledi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ´Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu´ kapsamında Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı unsurlarınca Bitlis ili Hizan ilçesinde icra edilen arama- tarama faaliyeti esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan J

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, ´Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu´ kapsamında Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı unsurlarınca Bitlis ili Hizan ilçesinde icra edilen arama- tarama faaliyeti esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu´nun ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
Bitlis´ten gelen acı haberle yüreklerinin dağlandığını ifade eden Vali Yazıcı, "Ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için canını feda eden Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu´nu rahmetle ve şükranla anıyor, ailesine, yakınlarına, yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.
Ülkemizdeki istikrarın bozulması için çaba gösteren mihrakların eylemlerinin asla hedefine ulaşamayacağını belirten Vali Yazıcı, "Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. Bütün dünya şunu iyi bilsin ki bu millet, düşmana geçit vermeyecek kadar güçlü bir millettir. Kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhları şad olsun." dedi.
Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Şehit ailelerine ve gazilerimize şunu hatırlatmak istiyorum, sizlerin hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için açıktır. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli