Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı: ?Başarı, halkın desteği ve işbirliği ile mümkündür?

Vali Yazıcı: ?Başarı, halkın desteği ve işbirliği ile mümkündür?

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek´i ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek´i ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Ziyarette konuşan Vali Ersin Yazıcı, "Yurdumuzun her köşesinde halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize huzurlu bir yaşam ve görevi başında bulunan emniyet mensuplarımıza kazasız, belasız görevler diliyorum. Balıkesir´imizde vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, fedakârca görev yapan polisimiz; her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Balıkesir vazgeçilmez hedefimizdir.? dedi.
Balıkesir´in huzurlu bir kent olduğunu belirten Vali Yazıcı, "İlimizi daha da huzurlu bir hale getirmek için emniyet müdürümüz ve emniyet mensuplarımız özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bu özverili çalışmalarından dolayı başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Emniyet ve asayiş hizmetlerinde başarı halkımızın desteği ve iş birliği ile mümkündür. Polis teşkilatımızı sadece adli olaylar ve genel olarak sorumlu olduğu konular içerisinde değerlendirmemek gerekir. Bu bağlamda Balıkesir Emniyet Müdürlüğümüz de; önleyici kolluk, toplum destekli polislik ve sosyal projelerde de son derece başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Polisimiz toplum destekli çalışmaları ile sadece alanında değil sosyal çalışmalarla vatandaşın yanı sıra birçok kuruma da yardım etmektedir. Balıkesir halkına emniyet teşkilatımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli