Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Vali Yazıcı, BALOSB Yönetim Kurulu Toplantısında başkanlık yaptı

Vali Yazıcı, BALOSB Yönetim Kurulu Toplantısında başkanlık yaptı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yaptı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yaptı.
Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut Eray tarafından organize sanayide faaliyet gösteren firmaların talepleri hakkında bilgilerin yanı sıra, toplantıda fabrikaların ticaret hacminin yanında, BALOSB Müdürlüğü olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yazıcı, "Organize Sanayi Bölgeleri büyüme ve gelişimin destekçileridir. "dedi.
Balıkesir Valiliği Koca Seyit toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Organize Sanayi Bölgesi´nin faaliyetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları değerlendirildi. Bölgenin ileriye yönelik ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek el birliği içinde Balıkesir´in ve OSB´nin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Yazıcı, "OSB´lere talepleri artırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bizler bu anlamda her zaman sanayicilerimizin yanında olacağız. Üretimin artırılması ve daha fazla istihdam sağlanması için devlet imkânlarıyla mevcut durumun daha iyi hale getirilmesi için gayret edeceğiz." diye konuştu.
Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanması ve yapılan görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.
BALOSB toplantısına Vali Ersin Yazıcı´nın yanı sıra Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Eğinlioğlu, Nazmi Yarış ve BALOSB Müdürü Mesut Eray katıldı. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli