Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Balıkesir Kitap Fuarı´ndan seslendi

Vali Yazıcı, Balıkesir Kitap Fuarı´ndan seslendi

?Hayatınızdan kitap kokusunu eksik etmeyin?

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Balıkesir Kitap Fuarı´nı ziyaret etti.
Bir birinden değerli yazar ve sanatçıların etkinlikleriyle, okurların büyük ilgisini çeken fuarı Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ziyaret eden Vali Yazıcı, fuarda öğrencilerin olmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Stantları tek tek gezen ve bilgi alan Vali Yazıcı, özellikle fuarı gezmeye gelen öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla kitaplar üzerine sohbet etti.
Kitap dostlarını ağırlayan Balıkesir Kitap Fuarı´nı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Kitap okumayı hayatınızdan eksik etmeyin. Başucunuzda mutlaka bir kitap olsun. Kitap okumak bambaşka bir dünya benim için. Hayatınızdan kitap kokusunu eksik etmeyin. Kitap okuyan toplumlar gelişebilir. Ümit ediyorum buraya gelen vatandaşlarımız bol bol kitap alır ve okurlar. Ben de okumak üzere çeşitli kitaplar aldım. Öğrencilerimizin de bu tür fuarlara katılımını önemsiyor ve teşvik ediyoruz. Balıkesirlilerin yoğun ilgisine teşekkür ediyorum ama bunun çok daha fazlasını gerçekleştirebilecek kapasitemiz var. Önümüzdeki dönemlerde inşallah bunun çok daha üzerinde bir sayıyla, katılımcıyla bitiririz diye inanıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Fuar, 6 Mayıs´ta sona erecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli