Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vali Yazıcı, Anneler Derneği´ni ziyaret etti

Vali Yazıcı, Anneler Derneği´ni ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Anneler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zekiye Seferbey´i ziyaret etti.

Türk Anneler Derneği Balıkesir Şubesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Şube Başkanı Zekiye Seferbey, Vali Yazıcı´ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Vali Yazıcı, dernek yöneticileri ile bir süre görüşerek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Anneler derneğini ziyaret etmekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Yazıcı, " Bizim milletimiz annesine en çok değer veren bir millettir, çünkü cennet annelerin ayağının altındadır diyen bir kültürden, bir inanıştan geliyoruz." dedi.
Anne sevgisinin, insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve anlamlı duygulardan biri olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Annelerimize vereceğimiz en değerli armağan, onların emeklerinin boşa gitmediğini gösteren yaşam biçimimiz ve davranış şeklimiz olacaktır. Dünyayı yaşanabilir kılan sevginin en büyük kaynağı şüphesiz anne sevgisi, şefkati ve sıcak yüreğidir. Karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir." dedi.
Vali Yazıcı, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum hayatındaki öneminin büyük olduğunu belirterek dernek yöneticilerine başarılar diledi.
Ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten Türk Anneler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zekiye Seferbey ise "Bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Bizlere moral verdi, güç verdi, arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum." dedi.
Türk Anneler Derneği´nce yapılan çalışmaların incelenmesiyle devam eden ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli