Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı, Afrin Gazisini ziyaret etti

Vali Yazıcı, Afrin Gazisini ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekâtı´nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran´ı Edremit´teki evinde ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekâtı´nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran´ı Edremit´teki evinde ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı´ya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve 19. Motorlu Piyade Tugayı ve Edremit Garnizon Komutanı Piyade Albay Osman Aytaç eşlik etti.
Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran ile bir süre sohbet eden ve acil şifalar temennisinde bulunan Vali Ersin Yazıcı, tedavisi devam eden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran´ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Edremit´te ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran´ın yanında bulunan anne ve babasıyla da yakından ilgilenen Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada Ahmet kardeşimizin tedavisinin tüm imkânlar kullanılarak devam edeceğini ifade ederek, güvenlik güçlerimizin ülkemizin bekası ve istikbali için hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında gece-gündüz, kar kış demeden terör örgütleri ve teröristlerle mücadele içerisinde olduğunun altını çizdi.
Uzman Çavuş Baran´a bir isteği olup olmadığını soran Vali Yazıcı, devletin her zaman yanlarında olduğunu ve herhangi bir ihtiyaç durumunda kendisine her an ulaşılabileceğini söyledi.
Terörle mücadele konusunda yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla mücadele edildiğini belirten Vali Yazıcı, milletimizin huzur ve güvenliği için bu mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini ifade etti.
Türkiye´nin terörle mücadelesinin mutlaka ama mutlaka başarıyla sonuçlanacağını ifade eden Vali Yazıcı, "Terörle olan mücadelede her türlü meşruiyetimiz vardır. Her türlü üstünlüğümüz vardır. Azim ve kararlılıkla bu mücadele yapılacaktır. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Devletimize milletimize zeval vermesin. Devlet de millet de şehit ve gazilerimizle beraberdir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe istikbalimiz bu günlerimizden çok daha aydınlık çok daha parlak olacaktır. Bu ülkenin mutluluğu, huzuru, güveni, istikrarı, istikbali ve istiklali için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye, terör karşısındaki dik duruşundan taviz vermeyeceğini, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini tüm dünyaya göstermiştir." dedi.
Vali Yazıcı, ülkemizin birliği ve dirliği için mücadele verirken şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet geride kalanlarına sabırlar dileyerek yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar diledi.
Vali Ersin Yazıcı, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Baran´a Türk Bayrağı ve zeytin fidanı hediye etti.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli