Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Yazıcı, 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti

Vali Yazıcı, 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı eşi ile birlikte, FETÖ´nün darbe girişimine direnirken şehit olan Ramazan Konuş´un Bandırma´da ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı eşi ile birlikte, FETÖ´nün darbe girişimine direnirken şehit olan Ramazan Konuş´un Bandırma´da ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı, Bayan Yazıcı ve Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte, 15 Temmuz´da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi esnasında, Ankara´da Genel Kurmay Başkanlığı önünde şehit olan Ramazan Konuş´un Bandırma´da ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.
Vali Ersin Yazıcı, şehide Allah´tan rahmet çocuklarına ve yakınlarına sabır diledi. Vatanı, milleti için Konuş´un şehit olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.
Ailenin her türlü ihtiyaçlarında devletin yanlarında olduğunu hatırlatan Vali Ersin Yazıcı "Bu millet 15 Temmuz gecesi Ramazan Konuş kardeşimiz gibi birçok değerli evladını kaybetti. Bu kahramanları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Memleketin evlatları vatanına sahip çıkıyor. Şehitlerimize tekrar Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize da acil şifalar diliyorum." diye konuştu.
Şehidin eşi Hacer Konuş ise, kendisine de o gece şarapnel parçasının isabet ettiğini, ancak şu an sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "Çok şükür ayaktayız. Hayatımıza, eşimin bıraktığı çizgiden devam ediyoruz. Benim eşim gibi kahraman kaç tane şehidimiz varsa, asker, polis, sivil, halk, öğrenci, genç, yaşlı her kimse, onların şehadeti bu milletin geleceğinin kefareti olsun. Bu topraklar, kanla kazanıldı. Memleket uğruna kan dökmezseniz, vatan olmaz." Diye konuştu.
Eşinin cenazesini Niğde´nin Bor ilçesinde defnettiklerini ifade eden Öğretmen Hacer Konuş, tüm vatandaşlara dik durmaları çağrısında bulunarak, "Vatanı teslim etmeyin, devletsiz kalmak en zor şey. Mesele, devlet meselesi, devletsiz kalmak çok zor. Herkes devletine sahip çıksın." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli