Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Ersin Yazıcı, kamu kurumlarının çalışmalarını yakından takip ediyor

Vali Ersin Yazıcı, kamu kurumlarının çalışmalarını yakından takip ediyor

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, kamu kurumlarını daha yakından tanımak için brifing almaya devam ediyor.

Vali Yazıcı, bu kapsamda Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Vali Ersin Yazıcı´ya tesis, ulusal ve uluslararası müsabakalardaki başarılar, güreş eğitim merkezi, yüzme havuzları, lisanslı sporcu, gençlik merkezi, Atletizm Kamp Eğitim Merkezi, engelli sporcular konusunda brifing verildi.
Brifing sonrasında görüşlerini açıklayan Vali Yazıcı, gençlik merkezlerine büyük önem verdiklerini belirterek ?Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, beden ve ruh sağlıklarını korumak için gençlik merkezlerinde verilen eğitimleri daha da yaygınlaştırarak, buralarda çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmeliyiz? diye konuştu.
Yazıcı, toplantının ardından Altıeylül Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu ziyaretinde yaz okullarına devam eden öğrencilerle sohbet etti.
Yazıcı, daha sonra Balıkesir Gençlik Merkezi ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ile yapımı devam eden 3500 kişilik Kapalı Spor Salonunda incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false