Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vali Ersin Yazıcı Bigadiç´te

Vali Ersin Yazıcı Bigadiç´te

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bigadiç Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bigadiç Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Sanayi sitesi esnafı tarafından esnaf tarafından karşılanan Vali Yazıcı, işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Esnaf ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, site esnafı ile birlikte çay içip sorunlarını dinledi.
Göreve başladığı günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olan Vali Yazıcı, "İlimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz." dedi.
Sanayi sitelerinin şehrin gelişimi için çok önemli olduğunun altını çizen Yazıcı, hangi şehrin sanayisi gelişmişse, o şehrin gelişmişlik seviyesinin de yüksek olduğunu, bu anlamda da sanayilerin gelişimini ve daha ileriye taşınması için Valilik olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.
Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı, "Vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Bigadiç sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın taleplerini ve isteklerini kendilerinden dinledik. Bana iletilen konuların tek tek takipçisi olacağım. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Esnaf ve sanatkârlarımızın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız." dedi.
Bu tür ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediğini ifade eden Vali Yazıcı, insanları dinleyerek, onların sorun, talep ve eleştirileriyle daha iyi hizmet verebileceklerini kaydetti. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Vali Ersin Yazıcı Bigadiç
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli