Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Uz ve Gün’den ETO için ortak liste

Uz ve Gün’den ETO için ortak liste

Erdek Ticaret Odası’nın (ETO) genel kurulu yaklaşırken, halen başkanlık görevini sürdüren, Özlem Sarı’ya rakip bir liste için çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Erdek Ticaret Odası’nın(ETO) genel kurulu yaklaşırken, halen başkanlık görevini sürdüren, Özlem Sarı’ya rakip bir liste için çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

4 Ekim’de yapılacak olan Erdek Ticaret Oda Meclisi ve Organ Seçimleri için Hüseyin Uz ve Turan Gün’ün başkanlığında, içinde Murat Gülmüş, M.Ali Yağcı, Hüseyin Durak, Eyüp Aksoy, Yaşar Lafçı, Haluk Nazlıoğlu, Sinan Taşkesen, Emin Başak, Mete Hacı, Serhat Türkmen, Murat Çetin, Ahmet Kalafat, Ufuk Bölükbaş, Ömer Zengin, Gazi Birinci ile beraber Avşa, Marmara, Saraylar ve Kapıdağ yarım adasında ticari faaliyet gösteren pek çok adı duyulmuş ticaret insanı ile el ele, Sarı’ya karşı ortak bir liste hazırlığında bulundukları öne  sürüldü. Mavi Liste olarak seçime hazırlanan grubun seçimi kazanması durumunda Uz ve Gün’ün, 2’şer yıllık dönemleri kapsayacak şekilde, dönüşümlü olarak başkanlık yapacakları belirtildi.

Bilindiği gibi, Bandırma Ticaret Odası’nın da ekim ayında yapılacak genel kurulunda da, Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak, ortak bir meclis ve yönetim kurulu listesi hazırlayarak, seçimi kazandıkları takdirde 2’şer yıllık sürelerle dönüşümlü başkanlık yapacaklarını açıklamışlardı.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: ortak liste
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı