Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı

Uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı

Balıkesir'de uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Balıkesir’de uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, uyuşturucu kullanıcısı 15 kişi ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.
Yakalanan şahıslardan adli makamlara sevk edilen A.U., G.A., N.K., İ.Ö. ve M.K. tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Polis ekipleri ayrıca Edremit ilçesinden Balıkesir’e gelen S.M ve B.S isimli şahısları 157 adet ecstasy ile yakaladı. Adliyeye çıkarılan S.M ve B.S. tutuklandı.
Emniyetten yapılan açıklamada; 17.39 gram satışa hazır hale getirilmiş sentetik Kannabinoid (bonzai) maddesi, 266 gram satışa hazır hale getirilmiş fişek tabir edilen esrar maddesi, 196 adet sentetik uyuşturucu tablet ele geçirildiği bildirildi.
Emniyet yetkilileri, ilimizde gençliğimizi zehirleyen ve uyuşturucuya özendiren şahıslara yönelik olarak 2015 yılının ilk gününden itibaren çalışmalara hız kesmeden devam edileceği, halkımızın Emniyet birimlerine ilettiği şikayet ve ihbarların en ince ayrıntısına kadar titizlikle araştırılıp en etkili şekilde sonuçlandırılacağı kaydedildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı