Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Bandırma´da başladı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Bandırma´da başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Bandırma Ticaret Odası (BTO) iş birliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 10 Eylül Pazartesi günü başladı.

İŞKUR ile BTO iş birliği ile önceki yıllarda da düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 10-14 Eylül tarihleri arasında devam edecek.
E-Devlet üzerinden yaklaşık 80 kişinin başvurduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için 13-15 Eylül tarihleri arasında İŞKUR Bandırma´da mülakat düzenlendi. Girişimci adayları gerçekleştirmek istedikleri iş projelerini İŞKUR ve KOSGEB uzmanlarına anlattı ve 25 kişi bu eğitimi almaya hak kazandı.
Farklı yaş gruplarından 25 kişi 4 gün boyunca Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) girişimci adaylarına sağladığı geri ödemeli katkılar, hibeler, iş planı oluşturma, finansal tablo hazırlama gibi başlıklarda eğitim alacak. Yasemin Arslan Güven tarafından verilen eğitimin sonunda yeni girişimciler hazırladıkları iş planları ile kurula başvurup onay aldıkları takdirde KOSGEB teşviklerinden yararlanarak kendi işleri kurabilecekler.
Haber : Özan Ertuğrul



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false