Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Üniversiteli İki Kardeşin Dezenformasyondan Uzak Medya Seferberliği

Üniversiteli İki Kardeşin Dezenformasyondan Uzak Medya Seferberliği

Balıkesir Üniversitesi grafik sanatlar bölüm öğrencisi Muhammed Can Akyürek ve İstanbul Üniversitesi Medya İletişim öğrencisi Nursima Akyürek medya alanında Balıkesir’de yaptıkları çalışmalar ve katıldıkları çalıştaylarda...

Balıkesir Üniversitesi grafik sanatlar bölüm öğrencisi Muhammed Can Akyürek ve İstanbul Üniversitesi Medya İletişim öğrencisi Nursima Akyürek medya alanında Balıkesir’de yaptıkları çalışmalar ve katıldıkları çalıştaylarda sektörü analiz ediyor.

GENÇLER PROJE HAZIRLIĞINDA

Üniversiteli gençler, hem okuyor hem çalışıyor. Merhaba Gazetesi ve ilçe gazetelerine katkı sunan üniversiteli iki genç, son olarak geçtiğimiz gün Türk İnternet Medyası RTÜK Çalıştayına katıldı. Çalıştay Ankara’da gerçekleştirildi. Çalıştayda  Yasal Düzenlemeler Ve Beklentiler ele alınırken gençler dezenformasyon konusunda yapacakları etkinliğinde ön çalışmasını yapmış oldu. Ayrıca RTÜK Başkan Yardımcısı Orhan Özdemir’in gençlere dönük RTÜK projelerinin sohbetini yapan gençler, Ankara’da ve Balıkesir’de yürütecekleri projeli çalışmalarında takvimini hazırladı. Öte yandan çalıştay öncesi GALA programında Turizm ve Kültür Bakan Yardımcısı Özgür Özkan Yavuz ile şehrin kültürel ve turizm yönüyle değerlendirilen içerik hazırlama haberciliği konusunda sohbet etti.

Haber: Yoldaş Kocaer



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı