Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Üniversite öğrencisi uyuşturucu üretirken yakalandı

Üniversite öğrencisi uyuşturucu üretirken yakalandı

Bandırma´da yapılan uyuşturucu operasyonunda evinde uyuşturucu üretimi ve satışı yapan bir üniversite öğrencisi yakalanarak gözaltına alındı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, istihbarat çalışmaları sonucunda bir evde özel düzenek kurarak, uyuşturucu yetiştirildiği ve satışı yapıldığı bilgisine ulaşılmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrenci Hakan D.(25)´nin Sunullah Mahallesi´nde kiralık olarak yalnız başına yaşadığı eve Bandırma KOM Grup Amirliği ekiplerince operasyon düzenlendi. Emniyet güçleri Hollanda´dan getirdiği kenevir tohumlarını evinde ekerek özel düzenekler hazırladığı belirlendi. Evde yapılan aramalarda içime hazır 175 gram Skunk, 87 Gr kurutulmaya bırakılmış Skunk, 2 saksı içerisinde 2 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde öğütmekte kullanılan el değirmeni, bitki yetiştirmek için kullanılan havalandırma, aydınlatma ve ısı düzenekleri, 7 Kutu sıvı gübre ele geçirildi. Şüpheli Hakan D. gözaltına alındı. Hakan D´nin emniyetteki işlemlerinin ardından? uyuşturucu imal ve satış suçlarından? adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli