Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Umut Güneşi ailesi Kaymakam ATASOY’u ziyaret etti

Umut Güneşi ailesi Kaymakam ATASOY’u ziyaret etti

Özge Kırgül ve Gülce Kaplan tarafından kurulan ‘Umut Güneşi’ isimli oluşum Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’a tanıtıldı.

Deprem döneminde Erdek Gönül Hareketi çatısı altında gönüllü olan Özge Kırgül VE Gülce Kaplan yeni oluşumları Umut Güneşi’ni tanıtmak, Erdek'te bulunan ihtiyaç sahipleri için yapacakları projeleri ve atacakları adımları anlatıp değerleri fikirlerine sunmak için Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'u ziyaret ettiler.
Kaymakam Atasoy'un adını yaşatmak için Malatya Hayat Ormanına fidan bağışında bulundukları sertifikayı kendilerine makamında takdim etti.

Bu özel ve anlamlı hediye için memnuniyetini ve teşekkürlerini dile getiren Kaymakam Atasoy; Bu oluşumla ihtiyaç sahipleri ile güzel bir köprü kurulacağını ve desteklerinin her zaman Umut Güneşi Ailesi ile olacağını belirtti.
Umut Güneşi Ailesi, bu önemli görüşmeye öncülük eden Arif Kılıç'a teşekkürlerini ileterek, dernekleşmek adına adımlarını hızlandırdıklarını, sloganlarının ‘Açı doyurmak, Garibanı giydirmek’ olduğunu söyledi.

Haber: Tuncay Ertan 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı