Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ümmiye teyze Erdekin gururu oldu

Ümmiye teyze Erdekin gururu oldu

Ünlü sunucu Kenan Işıkın yönettiği Kim Milyoner Olmak İstemez? isimli yarışmanın Pazartesi gününün konuğu ilçemize bağlı Hamamlı Köyünden Ümmiye Teyze oldu. Ümmiye Teyze, Pazartesi günleri pazara tezgah açıyormuş gibi çıktığı yarışmada 30.000 ..

Ünlü sunucu Kenan Işık`ın yönettiği "Kim Milyoner Olmak İstemez?" isimli yarışmanın Pazartesi gününün konuğu ilçemize bağlı  Hamamlı Köyü`nden Ümmiye Teyze oldu.
Ümmiye Teyze, Pazartesi günleri pazara tezgah açıyormuş gibi çıktığı yarışmada 30.000 lirayı kaptı.
Hamamlı Köyü`nden Ümmiye Teyze meşhur oldu
Kim Milyoner Olmak İster`e katılan 50 yaşındaki Erdek'li pazarcı Ümmiye Teyze hiç joker kullanmadan 7. soruyu geçti. 8-9 yaşında Steinbeck ve Gorki okuduğunu söyleyen Ümmiye teyze kazandığı ödülle üniversite sınavlarında derece yapmalarına rağmen ilk soruda elenen yarışmacılara mesaj vermiş oldu. Ümmiye Teyze performansıyla sosyal medyaya da damga vurdu.
Kenan Işık`ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına konuk olan 50 yaşındaki Erdek`li  Ümmiye Gürbüz bilgisiyle geceye damga vurdu. 7 soruya kadar hiç takılmadan yanıtları doğru cevaplayan Ümmiye Gürbüz, 4 joker hakkıyla 8. soruya geçti. Nazım Hikmet`le ilgili 30 bin TL değerindeki soruyu 3 joker hakkını da kullanarak bilen Gürbüz 9. soruda çekildi. 30 bin TL kazanan Gürbüz, sorulara soğukkanlı cevap vermesiyle tüm Türkiye`nin dikkatini çekti.
Erdek`te pazarcılık yapıyor
İlçemizde pazarcılık yaptığını söyleyen Ümmiye Gürbüz, eş dostun "yapamazsın" demesine rağmen kendisini denemek için programa katıldığını ve şalvar ile çıkacak olmasının çevresinde yadırgandığını söyledi. 
Filistin`in merhum lideri Yaser Arafat`ı bildi
"Geçtiğimiz günlerde Turgut Özal`dan başka hangi liderin naaşı "zehirlenme" şüphesiyle mezarından çıkarılarak incelenmiştir." sorusunu doğru cevap olan "Yaser Arafat" diye cevaplayarak barajı geçmiş oldu.
8 yaşında Gorki 9 yaşında Steinbeck okudum
Okumayı çok sevdiğini ve 9 yaşındayken John Steinbeck`in Gazap Üzümleri`ni okuduğunu ve çok etkisinde kaldığını anlatan Ümmiye Gürbüz ilk okuduğu kitabın ise 8 yaşındayken Maksim Gorki`nin kaleme aldığı Ana olduğunu kaydetti.
Ümmiye Gürbüz 30 bin TL değerindeki 8 soruyu da jokerlerinin yardımıyla bilerek 9. soruya geçti. Gürbüz 9 soruda ise seyirci jokerine rağmen çekilerek 30 bin TL kazandı. Gürbüz kazandığı para ile bahçesini büyütmeyi planladığını açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli