Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Marmara´da

Uludağ Elektrik Genel Müdürü Marmara´da

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve MARMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dinçer´e ziyarette bulundu.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Balıkesir´e bağlı Marmara Adası´ndaki yeni müşteri işlem merkezi noktası ve adalara verilen hizmetler konusunda görüş alışverişi yapmak üzere Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile bir araya geldi.
Ekibi ile birlikte ada ziyareti gerçekleştiren Aytac, Marmara´nın CLK Uludağ Elektrik Bandırma Bölge Yönetmenliği´ne bağlı olduğunu belirterek, bunun yanı sıra Erdek ve Avşa Adası´na da hizmet verdiklerini söyledi.
Müşterilere daha hızlı ve konforlu hizmet vermek için müşteri işlem merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Aytac, böylece tüketicilerin meselesini bire bir çözdüklerini kaydetti. Aytac, adalarda elektrik ile ilgili talepleri gerek kendilerine, gerekse Bandırma Bölge Yönetmenliği´ne iletilebileceğini anlattı.
Aksoy: ?İşbirliğine hazırız?
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´da Genel Müdür Aytac´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her türlü işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi. Ziyaret, yeni iskele binasının incelenmesiyle son buldu.
Aytac, mermer üreticilerini dinledi
Belediye ziyareti sonrasında MARMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dinçer ve üyeleri ile bir araya gelen CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve ekibi, Marmara Adası ve çevresinde bulunan mermer ve maden üreticileri ve işadamlarının sorunlarını dinledi.
İşadamlarına faturalama, indirimli elektrikten yararlanma, serbest tüketici limiti, mesken, ticarethane, sanayinin kullandığı avantajlı tarifeler ve ikili anlaşmalar ile ilgili brifing verildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli