Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkücülerden muhteşem şölen

Ülkücülerden muhteşem şölen

Edremit Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen şölene ülkücü sanatçılardan Osman Öztunç ile Ali Kınık damga vurdu.

Edremit Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen şölene ülkücü sanatçılardan Osman Öztunç ile Ali Kınık damga vurdu.
Belediye Başkanının MHP`li olduğu Edremit`te "Ülkücüler Günü" şöleni düzenlendi.
Edremit Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen "Ülkücüler Günü" Şöleni Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Binlerce davetlinin katıldığı gecenin açılış konuşması Edremit Ülkü Ocağı Başkanı Osman Geyik tarafından yapıldı.
Konuşmasına, nesillerin kurtuluşuna talip bir fikrin 21. yüzyıla mirasını taşıya bilmenin gururunu yaşıyoruz diyerek başlayan Osman Geyik, "Ülkü meftun gönüllerin erişeceği kutlu bir zirvedir, aşktır ve sestir" dedi.
Ocak Başkanı Geyik konuşmasının devamında şunları ifade etti: "Tanrısızlığın Karanlığında İlahi- Kelimetullah ile aydınlanma ülkünün adıdır. Vatanın dört bir yanının kuşatıldığı bu çağda hainlerin kol gezdiği bugünlerde ülkenin ülkücülere daha çok ihtiyacı vardır. Ülkücüler Günü adlı gecemizin hareketimize ve milletimize Türk İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesine temenni ediyor. Şahsım ve Yönetim kurulum adına bu birlik ve beraberliğimize dahil olduğunuz için hepinizi saygıyla selamlıyor Allah`a emanet ediyorum" dedi.
Ülkücüler Günü Şölenine katılan MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut`ta gecede kısa bir konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından sahneye çıkan Genel Merkez Sanatçısı Ali Kınık sevilen parçalarını salondaki dinleyicilerle hep beraber seslendirdi. 
Ali Kınık sahneden ayrılırken Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar ülkücü sanatçıya çiçek takdim etti.
Edremit Ülkü Ocakları Gecesine katkıda bulunan İbrahim Uçar, Fevzi Songur, Selami Küçük ve İhsan Şahin`e teşekkür plaketleri verildi. Plaketlerin ardından açık arttırma gerçekleşti ve daha sonrasında ise Ülkücü Hareketin özlenen sanatçısı Osman Öztunç Sahne aldı. 
Öztunç`un seslendirdiği şarkılarla salonda yer yerinden oynadı. Binlerce kişi tek bir ağızdan şarkılara eşlik etti ve tekbirler atarak gece son buldu.
Şölende, MHP ve Ülkü Ocakları Balıkesir İl ve merkez ilçe teşkilatları ile çevre ilçelerin parti ve ocak teşkilatları hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli