Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ülkü Ocakları kurs açacak

Ülkü Ocakları kurs açacak

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başkan Yardımcısı Hakan Güzel ve Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ü makamında ziyaret etti.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başkan Yardımcısı Hakan Güzel ve Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ü makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette Ülkü Ocakları bünyesinde açılacak olan Kuran Kursları ve haftanın belirli günlerinde yapılacak dini programlar ele alındı.
Ülkü Ocaklar Başkanı Bahadır Genç, gençlerimizin Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in buyrukları üzerine yaşamaları için ilçe müftülüğümüzde destekleriyle Ocak bünyesinde Kuran kursuları düzenleyeceklerini söyledi.
Genç “Bizlerin amacı vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize zayıf olduğu, birçok alanda ders seminerleri vererek, bu bireyleri topluma daha yararlı, bilgili ve faydalı insanlar olmalarında katkı sağlamaktır. Bu düşünceler doğrultusunda Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin boşa vakit geçirmemesi ve dini vasıflarımızı öğrenip Kuran-ı Kerimi rahat okuyup anlamaları için bir kurslar düzenleyeceğiz. Bandırma İlçe Müftülüğümüz tarafından görevlendirilecek din görevlileri haftanın belirli günleri kurslara katılacak olan gençlerimizin ahlakımızı, dini vecibelerimizi daha iyi anlayıp yaşamalarına katkı sağlayacağız” dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı