Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ülkü Ocağı şehitlere mevlit okuttu

Ülkü Ocağı şehitlere mevlit okuttu

Erdek Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Hakkari'nin Yüksekova İlçesindeki hain saldırıda şehit düşen 3 asker ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Erdek Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Hakkari’nin Yüksekova İlçesindeki hain saldırıda şehit düşen 3 asker ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.
Erdek Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı binasında şehitler için okutulan mevlit`e Ülkü Ocağı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Erdek Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticileri mevlit öncesi yaptıkları açıklamada, söz konusu vatan olunca kahraman Türk askerinin teröre karşı gösterilen amansız mücadelede bedenlerini siper ederek neler yapılabileceğini her zaman gösterdiğini açıkladı.Hakkari Yüksekova İlçesindeki hain saldırıda şahadet şerbetini içen 3 kahraman askerimiz ve terörle mücadele kapsamında şimdiye kadar kaybettiğimiz tüm şehitlerimizin aziz ruhları için Erdek Ülkü Ocağı olarak, bu mevlidi şerif okutmayı görev bildiklerini ifade eden Ülkü Ocağı yöneticileri, “Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah`tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarını sabırlar diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” diye konuştu.

Erdek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binasında okutulan mevlid-i şerif, Erdek Hal Cami İmamı Saffet Sert, Kızarandere Camisi İmamı Nafis Biçim ile Hacı Ömer Camii (Çarşı Camii) imamlarından Cengiz Aksın tarafından okundu.
Haber : Alpcan Kırgül



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false