Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ÜLKEMİZE OLAN SEVDAMIZI BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

ÜLKEMİZE OLAN SEVDAMIZI BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

2018 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ersin Yazıcı, başkanlığında gerçekleştirildi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantı salonunda gerçekleştirilen il koordinasyon kurulu toplantısına Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Vali Yazıcı´nın açılış konuşmasıyla başlayan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında; yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
PROJELERİN DENETİMİ VE TAKİBİ SIKLIKLA YAPILMALIDIR
Projelerin yürütülmesinde denetim ve takibinin sıklıkla yapılması konusunda yatırımcı kuruluşlara uyarılarda bulunan Vali Yazıcı, kurum müdürlerinden de eksik ve aksaklıklara zamanında müdahale edilmesini istedi.
DAHA ÇOK ÇALIŞARAK DAHA FAZLA GAYRET EDECEĞİZ
Kurumlar arası koordinasyonun önemine değinen Vali Yazıcı, "Gerçekleştirdiğimiz bu toplantı yeni dönemin ilk toplantısı olma özelliğini taşıyor. Türkiye Cumhuriyeti, 24 Haziran seçimleriyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi adıyla anılan yeni bir sisteme, yeni bir yönetim şekline geçmiştir. Yapılan bu değişiklikle, herkesin kendi işini daha hızlı, daha ciddi ve daha kısa sürede tamamlaması amaçlanmaktadır. Üzerimize düşen vazifeden doğal olarak, daha çok çalışarak daha fazla gayret ederek, daha fazla emek sarfederek daha çok gönlümüzü, heyecanımızı işlerimize vererek ülkemize olan sevdamızı bütün dünyaya göstereceğiz. Yeni sisteme Türkiye adapte olup yoluna devam edecek. Yapacak çok işimiz var. Hepinizde biliyorsunuz Bu konu ile ilgili çalışmalarınızı önemseyin. Titizlikle öğrenmeye gayret edin öğrenmek için her şeyi seferber edin."dedi.
KURUMSAL ADAPTASYON HIZLI BİR ŞEKİLDE SAĞLANACAK
Vali Yazıcı, kurum yetkililerini, yapılan düzenleme ve değişiklikleri, yapısal çalışmaları dikkatle takip etmeleri ve kurumsal adaptasyonu hızlı bir şekilde sağlamaları yönünde talimatlandırdı.
Vali Yazıcı´nın açılış konuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluş temsilcileri sırasıyla kentte yaptıkları hizmetleri anlatarak koordinasyonu gerektiren hususlarda bilgi paylaşımında bulundu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli