Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

UKOME Heyeti Ayvalık´ta

UKOME Heyeti Ayvalık´ta

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hazırlattırılan Cumhuriyet Meydanını da kapsayan Atatürk Bulvarı projesi ve pilot bölge...

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hazırlattırılan Cumhuriyet Meydanını da kapsayan Atatürk Bulvarı projesi ve pilot bölge olarak Cunda Adası´nda uygulanan bisiklet yolu projeleri Balıkesir Ulaştırma Koordinasyon Merkezi´nce benimsenerek kabul edildi.
Balıkesir Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı´ndan gelen bir heyet Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hazırlattırılan ilçede özellikle yaz sezonuna sıkışan trafik ve bisiklet yollarıyla ilgili projesini yerinde inceledi.
Ayvalık Belediye Başkan Vekili Ufuk Ova´nın konuk ettiği yaklaşık 50 kişilik heyet, Cunda Adası, Cennet Tepesi, İlçe merkezi ve ilçenin tek ana arteri olan Atatürk Bulvarı´nda bir dizi incelemelerde bulundu.
Ayvalık Belediyesince hazırlanan proje kapsamında turizm sezonunda ilçenin ana arteri üzerinde günün belirli saatlerinde tek yönlü trafiğin sağlanılmasının öngörüldüğü ve Cumhuriyet Meydanı´nın da yeniden düzenlenerek meydandaki kavisli yolun düzleştirileceği ve meydanda yapılacak olan etkinlikler sırasında da hidrolik sistemlerle açılıp kapanmasının hedeflendiği öğrenildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: UKOME Heyeti Ayvalık
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı