Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ukash Kart ile Diğer Ödeme Yöntemleri Arasında Ne fark Vardır

Ukash Kart ile Diğer Ödeme Yöntemleri Arasında Ne fark Vardır

Teknoloji artık bizim evden çıkmadan da alışveriş yapmamızı sağlamaktadır. Bu gelişme birçok kişinin aradığı ürünleri tek tıkla almasını sağlarken bir yandan da bu ürünlerin ödeme şekilleri konusunda akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden olmakta


Teknoloji artık bizim evden çıkmadan da alışveriş yapmamızı sağlamaktadır. Bu gelişme birçok kişinin aradığı ürünleri tek tıkla almasını sağlarken bir yandan da bu ürünlerin ödeme şekilleri konusunda akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden olmaktadır. İnternet alışverişlerinde kullanılan ödeme yöntemleri arasında kredi kartı, havale/eft, kapıda ödeme, paypal ve güvenliği ile diğer ödeme şekillerinden bir adım öne geçen Ukash bulunmaktadır. İnternet alışverişinizi tamamlamanız için ödemenizin de son basamakta gerçekleşmesi gerekmektedir. Ödemenizi eğer kredi kartınız ile yapıyorsanız bunun kişisel bilgileriniz açısından çok sakıncalı olduğunu ve bilgilerinizin sitenin güvenliği ihlal edildiğinde kötü kişilerin eline geçebileceğini unutmamalısınız. Geçmişte ve bugünde yaşanan internette kredi kartı dolandırıcılığı olaylarının tümünde kişilerin kredi kart bilgilerini internet sitelerine tüm açıklığı ile paylaşmaları ile gerçekleşmektedir. Bu nedenle kredi kart kullanımı internet sitelerinde karşınıza dolandırıcılık olarak çıkabilecektir.

Kredi kartı, paypal ya da kapıda ödeme seçenekleri internet sitelerinde ya güvenlik açısından iyi bir yol olmamakta ya da ekstra maliyet eklenerek karşınıza yeni bir ödeme planı ile çıkmaktadır. Sürpriz faturalar ile karşılaşmak istemiyor ve internette güvenli alışveriş yapmak istiyorsanız siz de dünyada birçok kullanıcı gibi Ukash ödeme kolaylığını tercih etmelisiniz. Ukash kart ile ödeme gerçekleştirirken internet siteleri ile paylaşımda bulunduğunuz tek bilgi 19 haneli pin numarası olmaktadır. Pin numaranızın dışında kimlik bilgileriniz, kart kullanım süresi ya da kartlarına arkasında bulunana ve kişiye özel olan cvv bilgileri paylaşılmamaktadır. Ukash kart dijital kart sistemleri içerisinde köklü oluşu ve siteler arasında yaygınlığı en fazla olan sistemlerden biri olması ile de tercih sebebi olmaktadır.

Ukash kart ile diğer ödeme yöntemleri arasında güvenlik gibi bir faktörün önemli ölçüde fark oluşturduğunu gören birçok internet kullanıcısı internet alışverişlerinde ukash kart kullanarak gönül rahatlığı ile internet harcamasında bulunmaktadır. İnternet üzerinden alışveriş, şans oyunları siteleri, oyun siteleri gibi alanlarda kullanılan ukash, internet kullanıcıların en çok ziyaret ettiği facebook, çevrimiçi sohbet ve konuşma için kullanılan skype gibi uygulamalarda da yer alarak güvenilirliğini kanıtlamaktadır.


Tunç Demirkörük
4.03.2015 23:13:35
Güvenli bir sistem ben severek kullanıyorum ukash kartı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli