Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Uğur´un açıklamasıyla Küçük Sanayi Sitesi esnafı rahatladı

Uğur´un açıklamasıyla Küçük Sanayi Sitesi esnafı rahatladı

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi esnafının endişeleri gidermek üzere site esnafı ile buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip, ?İstemediğiniz sürece sizi buradan kimse çıkartamadığı gibi, kimse tapularınızı elinizden alamaz? açıklamasında bulund

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi esnafının endişeleri gidermek üzere site esnafı ile buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip, ?İstemediğiniz sürece sizi buradan kimse çıkartamadığı gibi, kimse tapularınızı elinizden alamaz? açıklamasında bulundu.
Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi. Kooperatif üyeleri istemediği süreci kimsenin onları yerlerinde çıkartamayacağının altını çizen Başkan Uğur, ?Küçük Sanayi sitesi esnafımız istemediği sürece buradan sizi kimse çıkartamaz. 1039 üye aynı anda istemediği sürece bu durum gerçekleşemez? dedi.
Başkan Uğur, kooperatif üyelerin istekleri üzerine sitenin imar planlarının eskisi gibi kalacağını ve değiştirilmeyeceğini açıkladı.
Küçüksan´ın Mayıs ayında yıkılacağı şeklinde çıkan dedikoduların külliyen yalan olduğunu söyleyen Başkan Uğur, kooperatif üyeleri istemediği süreci kimsenin siteyi yıkamayacağını kaydetti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli