Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Uğur'dan, Mırız'a teşekkür plaketi

Uğur

Parti binasının açılışına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının hazırlanmasında büyük katkıları olan Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Ceyhun Mırız'a AK Parti Erdek İl


Parti binasının açılışına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının hazırlanmasında büyük katkıları olan Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Ceyhun Mırız'a AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan teşekkür plaketini takdim etti.
İlçemizin başarılı işadamlarından olan, aynı zamanda Erdek Belediyesi Meclis Üyeliği görevini başarıyla yürüten Yaşar Ceyhun Mırız teşekkür plaketini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un elinden aldı.
Açılış töreninde verilen plaket öncesinde partililerine kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Böyle modern bir ilçe binasının Erdek'imize kazandırılmasında büyük emeği geçen ve yaklaşık on gün boyunca uyku uyumadan açılış törenine yetiştirilmesi için çalışan Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis üyemiz Yaşar Ceyhun Mırız'a partimize yaptığı katkılar ve desteklerinden dolayı partimiz adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunduktan sonra teşekkür plaketini sundu.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un elinden alan işadamı ve belediye meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız ise duygularını şöyle paylaştı: Erdek'imize AK Partimize yeni ilçe teşkilat binasını kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Ama şunu biliyorum ki hiçbir başarı tek başına elde edilemez. Bu parti binasının yapımında gecesini ve gündüzünü birbirine katarak, bizlere destek veren tüm gönül arkadaşlarıma teşekkür ediyor bu plaketi onlar adına alıyorum. AK Parti yeni ilçe teşkilat binamızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli