Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Uğur´dan personeline iftar yemeği

Uğur´dan personeline iftar yemeği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personel için 4 ayrı merkezde ´Gönül Sofrası´ kurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personel için 4 ayrı merkezde ´Gönül Sofrası´ kurdu.
Büyükşehir Belediyesi´nin binlerce çalışanı Balıkesir merkezde Balkonuk Center ve Ekilmiş Restoran´da, Burhaniye´de Ahmet Akın Kültür Merkezi´nde ve Gönen´de Yıldız Otel´de kurulan sofralarda oruçlarını açtılar.
Balkonuk Center´de düzenlenen programına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir çalışanları ile birlikte iftar yaptı. İftar programı Kur´an-ı Kerim okunması ardından oruçların açılması ile başladı.
Gönül Sofrası´nda bir konuşma yapan Başkan Uğur, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi´nden beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.
Balıkesir´de en çok konuşulan kurumun Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirten Uğur, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir´in en büyük kurumu. 5900 çalışanı ile Balıkesir´de en yüksek istihdamı sağlayan bir kurum. Büyükşehir olduktan sonra personel sayımız BASKİ´miz, diğer şirketlerimiz ile hizmet alımlarımızla 5900 oldu. Tabi bizlerin mükellefiyetleri, yükümüz çok fazla, işimiz çok. Herkesin gözü belediyenin üzerinde. Balıkesirli hemşerilerimizin beklentisi çok yüksek. Bizden yol istiyor, su istiyor, kanalizasyon istiyor, park- bahçe istiyor, aş istiyor, iş istiyor.? dedi.
Büyükşehir Belediye personelinin aileleri ile katıldığı iftar programı Uğur´un Büyükşehir personeli ile sohbet ve hatıra fotoğrafları çektirmesi ardından sona erdi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Uğur personeline iftar yemeği
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli