Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Uğur´dan Erdek´e öğrenci yurdu

Uğur´dan Erdek´e öğrenci yurdu

Yurt´ta100 öğrencinin barınması hedefleniyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi Halil Aydöner, ENSAR Vakfı Erdek Şube Başkanı Mustafa Kalın ve Genel Sekreteri Mehmet Aydın ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´u makamında ziyaret ederek Erdek´te öğrenci yurdu ihtiyacını aktardılar.
Erdek heyetinden gelen talebi değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Erdek Meslek Yüksek Okulu ile yatılı okuyan lise öğrencilerinin barınma ve iaşelerini gidermek için, ENSAR Vakfı Erdek Şubesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde belirlenmiş 7 daireden oluşan bir binanın kiralanarak odalarının döşeme ve demirbaş ihtiyaçlarının karşılanarak hizmete sokulmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un ilgili görevlilere gerekli talimatı verdiğini belirtti.
İlçemize yatılı öğrenim görmek için gelmiş olan öğrencilerimizin büyük bir sorunu olan barınma ihtiyaçlarını gidermek adına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur tarafından Büyükşehir Belediyesi görevlilerine verilen talimatla çalışmaların hemen başlatıldığı müjdesi veren Sever, ?İlk etapta yaklaşık 100 öğrencinin barınma ve iaşeleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.? diyerek sözlerine ekledi.
Sever, Büyükşehir Belediye Başkanının kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür etti.
Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler: Uğur Erdek öğrenci yurdu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false