Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Uğur ve Öztaylandan Erdek seçmenine teşekkür

Uğur ve Öztaylandan Erdek seçmenine teşekkür

12 Hazirandan sonra yeniden milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili A. Edip Uğur ile Cemal Öztaylan Erdekteki parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın ev sahipliği yaptığı ziyarette teşekkür etti.

12 Haziran`dan sonra yeniden milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili A. Edip Uğur ile Cemal Öztaylan Erdek`teki parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın ev sahipliği yaptığı ziyarette, her iki milletvekili partililere tek tek teşekkür etti.
Teşekkür ziyaretinde kısa bir konuşma yapan A. Edip Uğur, genel seçimden önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli`nin tek derdinin iktidara gelmek yerine, parti içinde liderliklerini korumak olduğunu söylediğini partililerine aktarıp, zamanın kendisini haklı çıkardığını anlattı.
Seçimin üzerinden çok kısa bir süre geçmiş bakıyoruz CHP`deki muhalifler olağanüstü kurultay için imza kampanyası topluyor. MHP`de ise iç hesaplaşma var. Onlar iç hesaplaşmalarıyla uğraşırken AK Parti teşkilatları olarak bizler birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla kucaklaşıyoruz. Ülkesinde, bölgesinde ve dünyada lider bir başkana da böyle teşkilatlar yakışır. Biz milletimizin onlar ise kendilerinin derdinde şeklinde konuşan Uğur, "Milletimiz artık vaatlere değil hizmete oy veriyor. Bu seçim döneminde geçmiş seçimlerde olduğu gibi laiklik ve irtica tartışmaları olmadı. Bugüne kadar AK Parti insanların yaşam tarzlarıyla ilgilenmedi. Bizler hep ileri demokrasi hak ve özgürlükleri savunduk. Bundan dolayı da 2007 seçimlerinde Marmara Bölgesinde % 48 olan oy oranımız 12 Haziran`da % 58`lere yükseldi. Artık AK Parti Türkiye`nin partisi olmuştur. AK Parti`yi millet kurdu millet iktidar yaptı" dedi.
Darbeler sonrasında oluşturulan kurucu meclisler tarafından hazırlanan anayasayla yönetilmek istemediklerini dile getiren milletvekili Uğur, yeni yasama dönemiyle birlikte hedeflerinin toplumun tüm kesimlerini ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir anayasayı hazırlamak olduğunu söyledi.
Bir önceki dönemde de partilerinin sivil anayasanın oluşturulması konusunda çalışmalarının bulunduğunu anımsatan Uğur "O dönemde muhalefet partilerine anayasa komisyonuna temsilci vermelerini ve görüşme talep ettik ancak bizlere sadece çay içmeye gelirler diyerek bu taleplerimize olumsuz yanıt verdiler. 2011 yılında muhalefet partilerinin seçim beyannamelerinde sivil anayasa konusunda vaatlerini görüyoruz. Meclisin açılmasıyla birlikte tüm siyasi partilerden sivil anayasa konusunda destek vermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false