Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Uğur, kampus hattında çalışacak midibüsü belirlemeye çalışıyor

Uğur, kampus hattında çalışacak midibüsü belirlemeye çalışıyor

Balıkesir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kampus hattına alınacak midibüsleri inceliyor.

Balıkesir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kampus hattına alınacak midibüsleri inceliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.
Oda başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu ile firma yetkililerinin karşıladığı Başkan Uğur, burada engellilerin de kullanabileceği şekilde hazırlanan özel bir firmaya ait yeni üretim midibüsünü inceledi. Aracın teknolojik donanımı, kapasitesi, rahatlığı ve kullanımıyla ilgili sorular sorup, bilgiler alan Başkan Uğur, “Vatandaşlarımızı taşıyacak olan bu dolmuşların en güzelini, iyisini, rahatını seçmeye çabalıyoruz. Daha önce de araçlarını incelediğimiz firmalar oldu, şimdi bu aracı inceliyoruz. Son kararımızı istişare ettikten sonra vereceğiz. En iyisini seçmeye çalışıyoruz” dedi.
Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un şoför esnafı için üstün bir gayret gösterdiğini, ilgisini eksik etmediğini belirterek Başkan Uğur’a teşekkür etti.
Oda yönetimi ile firma yetkililerinin de hazır bulunduğu araç tanıtımında görüşlerini açıklayan Başkan Uğur, henüz bir karar vermediklerini, şimdiye kadar 3-4 firmanın araçlarını incelediklerini en iyi aracı almak için araştırmanın sürdüğünü bildirdi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false