Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Uğur, engelli vatandaşlarla piknikte buluştu

Uğur, engelli vatandaşlarla piknikte buluştu

Susurluk Belediye Başkanlığı tarafından ilçede 8. Geleneksel Engelli Pikniği düzenlendi.

Susurluk Belediye Başkanlığı tarafından ilçede 8. Geleneksel Engelli Pikniği düzenlendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Susurluk Belediyesi tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği´ne katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Susurluk Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği´ne katıldı.
Çaylak Mesire Alanı´nda düzenlenen etkinlikte Vali Yazıcı ve Başkan Uğur engelli vatandaşlar ve ailelerinin masalarını ziyaret ederek sohbet ettiler.
Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sicil toplum örgütlerinin temsilcilerini katıldığı piknikte Susurluk Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Caner Karadağ´ın konuşması ile başladı.
Belediyenin sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler veren Karadağ´ın konuşması ardından engelli gençlerden oluşan Karesi Halk Eğitim Merkezi Bizim Gençler Mehter Takımı´nın gösterisi ile devam etti. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği piknik, engelli çocuk ve gençler ile ailelerinin eğlenceli anlar geçirmesi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli