Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Uğur, devam eden yatırımları inceledi

Uğur, devam eden yatırımları inceledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırımların bir kısmında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırımların bir kısmında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerek merkez ilçelerde, gerekse ilçelerde temelleri atılan yatırımların inşaatları hızla devam ediyor. Yatırımların bir kısmında incelemelerde bulunan Uğur, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışan işçilere kolaylıklar diledi.
Altıeylül İlçesi´ndeki Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi´ne yakın Akçakaya (Kesirven) Kırsal Mahallesi civarındaki yeni Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Uğur, müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 45 milyon 843 bin TL´ye mal olacak olan ?Kampus Hal?i 110 bin metrekare yüz ölçümüne sahip olacak.
Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi´nin inşaatı devam eden yeni hizmet binasında da incelemelerde bulundu. Balıkesir´e daha iyi alt ve üstyapı hizmeti sunabilmek için hem araç parkı, hem de hizmet binası olarak kullanılacak olan bina inşaatı hakkında Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayhan Arık´tan bilgiler aldı.
Uğur ayrıca 1.Gündoğan Mahallesi Rüzgar Caddesi üzerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sosyal konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin yapımını gerçekleştireceği, Sındırgı Kent Meydanı Düzenlenmesi ve Kapalı Otopark Yapımı projelerini inceleyen Başkan Uğur, çalışmaları yerinde inceledi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile ilçede tur atan Başkan Uğur, hem vatandaşlar ile sohbet etti, hem de çalışmaları inceledi. Uğur´a Başkan Yavaş tarafından çalışmalar hakkında sık sık bilgi aktarıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sındırgı´ya yapılacak olan 6 bin 976 metrekare alana sahip Kent Meydanı ile beraberindeki 1450 metrekarelik Kapalı Otopark ise 82 araç kapasitesine sahip olacak. Proje kapsamında asma germe sistem gölgelikler, bisiklet parkı, oturma alanları, 450 metrekare yeşil alan, 28 araç adet ağaç ve 976 adet çalı türü kullanacak. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli