Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Uğur, Balıkesirspor başkanı için Boncuk´u aday gösterdi

Uğur, Balıkesirspor başkanı için Boncuk´u aday gösterdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor Kulübü Başkanlığı için işadamı Remzi Boncuk´un ismini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor Kulübü Başkanlığı için işadamı Remzi Boncuk´un ismini açıkladı. Çoğunluk sağlanması halinde 3 Temmuz´da yapılacak olan, sağlanmaması durumunda ise 10 Temmuz günü gerçekleşecek olan kongrede Başkan Uğur´un adayı Remzi Boncuk oldu.
Balıkesirspor´un kötü gidişatına el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, kulübün başına Remzi Boncuk başkanlığında bir yönetim getirmek istediklerini söyledi.
Genel Kurul´da Boncuk başkanlığındaki listeyi destekleyeceğini açıklayan Başkan Uğur, kulübün hak ettiği yerlere gelmesi için geçmişte olduğu gibi her türlü desteğe devam edeceğini belirtti. Başkan Uğur´un adayı olan Boncuk, kulübün Mali İşler ve Kurumsallaşmadan Sorumlu Asbaşkanı olarak görev yapıyordu.
Remzi Boncuk kimdir?
1965 yılında Bursa´da dünyaya gelen Boncuk, ilk, orta, lise ve yüksek öğrenimini Bursa´da tamamladı. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nden mezun olan Boncuk, İstatistik üzerine Master yaptı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Remzi Boncuk, Çizgi Mermer Ltd. Şti. kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi. Balıkesirspor Mali İşler ve Kurumsallaşmadan Sorumlu As Başkanı olarak görev yapan Boncuk, evli ve iki çocuk babası. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli