Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

UEDAŞ, Ayvalık girişlerini ışıklandırıyor

UEDAŞ, Ayvalık girişlerini ışıklandırıyor

UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından Ayvalık İlçesi girişlerine aydınlatma direkleri konuluyor.

UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından Ayvalık İlçesi girişlerine aydınlatma direkleri konuluyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in, talebi üzerine UEDAŞ tarafından başlatılan çalışmalarla, Ayvalık girişleri UEDAŞ çalışanlarınca aydınlatma direkleriyle donatılıyor.
İzmir-Çanakkale E87 Karayolu üzerinde bulunan Ayvalık´ın anayol bağlantı yollarında geceleri ışıklandırma olmadığı için söz konusu yolda sık sık trafik kazaları yaşanıyordu.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, UEDAŞ ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir?e Ayvalık´a ziyaretlerinde belediye başkanlık binasında buluşmuştu.
Bunun üzerine Başkan Gençer, Nihat Özdemir ve beraberindeki Edremit UEDAŞ İşletme Müdürü Mehmet Faruk Bozan ve ekibi UEDAŞ Ayvalık Müdürü Mehmet Yıldırım´dan Ayvalık´ın İzmir girişi, Ayvalık Sarımsaklı girişi, Ayvalık Edremit Girişi gibi çok önemli noktalarda aydınlatma sistemi kurulmasını talep etti.
Ayvalık şehir merkezine İzmir giriş noktası trafik ışıkları noktasında çalışmalar dün itibariyle tamamlanırken, yaklaşık 500 metrelik mesafede aydınlatma sistemleri hizmete sunuldu.
Ayvalık´ın eksiklerini sırasıyla giderdiklerini belirten Başkan Rahmi Gençer, ?İlçemize nazik ziyaretlerinin yanı sıra ricamızı kırmayarak ana yollarımızdaki aydınlatma hizmetlerine kısa sürede başladıkları için UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir´e ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli