Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Uçurtmalar gökyüzünü renklendirecek

Uçurtmalar gökyüzünü renklendirecek

Edremit Zeytinli Dalyan sahilinde Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Edremit Zeytinli Dalyan sahilinde Uçurtma Şenliği düzenlendi.
Bu yıl 16. kez düzenlenen Uçurtma Şenliği Edremit Belediyesi organizasyonunda gerçekleşiyor. Gün boyu sürecek olan şenlikte çocukla çeşitli hediyeler dağıtılacak.
Edremit'in Zeytinli Mahallesi'nde her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleneksel olarak yapılan Uçurtma Şenliği'nin 16.sı bu yıl Edremit Belediyesi'nin organizasyonunda Dalyan Sahilinde yapılıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu hava muhalefeti nedeniyle bir hafta sonrasına ertelenen uçurma şenliği Pazar günü saat 11.00'da başlayacak ve katılımcı miniklere çeşitli hediyeler dağıtılacak. Ayrıca gün boyunca çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlenerek çocuklara eğlenceli bir gün yaşatılacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit'i kapatılan mahalle ve beldeleri ile birlikte bir bütün olarak gördüklerini belirterek, Belde ve köylerimizde ki geleneksel etkinlikleri devam ettireceğiz. Zeytinli Mahallemizde 15 yıldır düzenli olarak yapılan uçurtma şenliğini sürdürüyoruz. Pazar günü tüm çocuklarımızı ve ailelerini Zeytinli-Dalyan sahiline bekliyoruz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli