Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ücretsiz Yüzme Kursları Başladı

Ücretsiz Yüzme Kursları Başladı

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Spor etkinlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen 1.dönem yüzme kursları Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın katıldığı törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Değerli ailelerimiz, sevgili çocuklar hepinizin bildiği gibi ilk yüzme kursumuz 2015 yılında düzenledik. Bu yıl yüzme kurslarımızın dördüncüsünü düzenliyoruz. Ben tüm ailelere teşekkür ediyorum. Bandırmadaki ailelerimiz çocuklarına çok önem veriyor çocuklar bizim en değerli varlıklarımız onları çok iyi yetiştirmemiz lazım. Ben inanıyorum ki bütün çocuklar yüzme bilmeli, folklor öğrenmeli, enstrüman çalabilmeli ve mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmeliler. Hem vücut gelişiminde hem de zihin gelişiminde bu tür etkinliklerin çok büyük önemi var. Bunların yanında çocuklarımıza mutlaka en az bir yabancı dil öğretmemiz gerekiyor onların en iyi şartlarda eğitim almaları ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Biz Bandırma Belediyesi olarak çocuklarımıza bu alanlarda destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne kadar toplamda 2400 çocuğumuza yüzme öğrettik. Bu yılda 700 çocuğumuzun kaydını yaptık onlarda inşallah bu yıl yüzmeyi en iyi şekilde öğrenecekler. Çocuklarımıza yüzme kursları dışında folklor, satranç, zumba, pilates, jimnastik, resim, müzik, ahşap yakma ve ritim kursları veriyoruz. Velilerimiz bizlere güvenerek çocuklarını emanet ediyorlar ben velilerimize teşekkür ediyorum. Velilerimizin hiçbir endişesi olmasın havuzumuz hijyenik koşullarda hizmet veriyor. Havuzumuz sürekli devir daim motorları ile temizleniyor ve ölçümleri yapılarak gerekli şekilde ilaçlamaları yapılarak tüm kontroller görevli arkadaşlarımız tarafından yapılıyor hiçbir endişeniz olmasın. Ben katılan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ailelerimizi kutluyor çocuklarımıza başarılar diliyorum? dedi.
Açılış konuşmasından sonra tüm öğrencilere ve velilerimize pamuk şeker, patlamış mısır ikram edildi. Ayrıca çocuklar animatörler eşliğinde doyasıya eğlenerek keyif dolu anlar yaşadı. Belediye Başkanı Dursun Mirza çocuklardan ve velilerden gelen istekleri kırmayarak hepsi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli