Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

U-14 Salon Atletizm Şampiyonasında 2 Türkiye 1´liği kazandık

U-14 Salon Atletizm Şampiyonasında 2 Türkiye 1´liği kazandık

30-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul´da düzenlenen U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası´na katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ilçeye döndü.

Yarışmanın ilk gününde 1000 Metre dalında Türkiye Şampiyonu olan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Doğa Öztürk, yarışmanın ikinci gününde de 200 Metre dalında Türkiye Şampiyonu olarak çok büyük bir başarıya imza attı.
Yarışma hakkında değerlendirme yapan Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, ?Çok şükür emeğimizin karşılığını bu başarılarla alıyoruz. Bu başarılar kısa sürede elde edilen başarılar değildir. Büyük başarılar, büyük emekler verilerek kazanılıyor. Yeri gelir sabah 6´da çalışmak zorunda kalırsın, yeri gelir gece 10´da çalışmak zorunda kalırsın. Ama doğru ve planlı bir şekilde çalışırsan eninde sonunda başarıyı yakalarsın. Hayal etmesi bile zor olan başarıları gece gündüz çalışarak elde ettik. 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında toplam üç Türkiye Şampiyonası´na katıldık ve 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 Türkiye Dördüncülüğü kazandık ve 2020 Olimpik Milli Kampına Erdek´ten 2 sporcumuz dahil edildi. Bu tür başarıları hayal edip hedef olarak koymak bile zorken, çok şükür biz bu başarıları kazandık.? dedi.
Gülhan, devamında şu ifadelere yer verdi: ?Her zaman söylediğim bir şey var. Burada amaç başarı değildir, amaç sadece çocukların geleceğidir. Çocukların geleceğini düşünerek attığımız her adım, sonucunda bizleri nasıl olsa başarılara götürecektir. Buradan bütün velilere bir mesaj iletmek istiyorum. Çocuklarınızı obeziteden, bilgisayar başından kurtarınız, spora yönlendiriniz. Bu konuda her türlü yardıma hazırız. Çocuklarımız için, yeni şampiyonluklar ve yeni şampiyonlar için, ülkemiz için, Türk Milli Takımı için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerden manevi desteklerini esirgemeyen Erdek Kaymakamımız İsmail Karadaş´a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur´a, Erdek halkına ve siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum.?
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli