Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Türkiye Modern Pentatlon Şampiyonası Bandırma’da yapıldı

Türkiye Modern Pentatlon Şampiyonası Bandırma’da yapıldı

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun düzenlediği “Laser Run Şehir Turu III Yarışı” Bandırma’da yapıldı.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun düzenlediği “Laser Run Şehir Turu III Yarışı” Bandırma’da yapıldı. 
Yarışmaya U9, U11, U13, U15, U17, U19, Gençler, Büyükler, Masterlar kategorisinde sporcular katılım gösterdi. 
Yarışın U9 yaş kategorisini kadınlarda Ela Alya Çelik, Nida Gürsoy, Cemre Cesur ve Zehra Acar; Erkeklerde Muhammet Siraç Arslantaş, Halil Çelik, Atlas Beyazıt ve Yavuz Burak Hacıosmanoğlu kazandı. 
U11 yaş kategorisinde kadınlarda Irmak Özkaranlık, Gülsemin Kül, Serra Akyapak ve Melek Naz Öden; Erkeklerde Ali Yağız İlhan, Sarper Çakar, Ali Efe Öden ve Hamza Deniz ilk dörde girdi. 
U13 kategorisi yarışlarının kazananları Kadınlarda Defne Berrak Gürel, Zeynep Ay, Ebrar Keçici ve Elif Duman; Erkeklerde Seyit Ahmet Kul, Ömer Şerif Özbek, Serhan Efe Uçarı ve Batuhan Eymen Çelik oldu. 
Bandırma Laser Run Şehir Turu’nda U15 kategorisi yarışlarını kadınlarda Ayşe Yağmur Cesur, Almina Yetilmezer, Eylül Şenel ve Rana Öztürk; Erkeklerde Arda Meriç, Mehmet Kerem Yücel, Efe Talha Işık ve Kayra Baran Yıldız kazandı. 
Laser Run Şehir Turu’nun U17 yaş kategorisi yarışlarının kazananları kadınlarda Yağmur Özkaranlık, Ela İmamoğlu ve Nehir Subaşı; Erkeklerde Nurettin Can Salcı, Enes Doğan Özdemir, Ömer Tüten ve Kaan Coşkun dereceye giren sporcular oldu. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı