Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Ayvalık´ta yapılacak

Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Ayvalık´ta yapılacak

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda, 28 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek yarışlar nedeniyle 06 Otobüs Durakları mevkisi ile Sakarya Avcılar Kulübü Kavşağı arası 08.

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda, 28 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek yarışlar nedeniyle 06 Otobüs Durakları mevkisi ile Sakarya Avcılar Kulübü Kavşağı arası 08.00-13.30 saatlerinde araç trafiğine kapatılacak.
Ayvalık´ta yapılacak Türkiye Yürüyüş Şampiyonası, milli takıma seçilip Rio Olimpiyatları´na katılma yolunda ilerlemek isteyen sporcular için büyük bir öneme sahip olmakla biliniyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi olarak 28 Şubat Pazar günü Ayvalık´ta yapılacak olan Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarı dilediğinde bulundu.
Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası, 28 Şubat Pazar günü Ayvalık´ta, yaklaşık 250 atletin katılımıyla büyük ve genç erkekler, kadınlar, yıldız erkeklerde 10 kilometre, yıldız kızlarda 5 kilometre, 16 yaş altı erkekler ve kızlarda 3 kilometre, 14 yaş altı erkekler ve kızlarda ise 2 kilometre mesafelerde yapılacak.
Pazar günü yapılacak olan Spor Toto Yürüyüş Türkiye Şampiyonası Yarışmaları öncesinde Antalya´da ki kamplarından dönerek çalışmaları Ayvalık´ta deniz kenarında sürdüren atletler, gece gündüz demeden şampiyonaya hazırlanıyorlar.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli