Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye şampiyonu oldu

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde yüksek atlama dalında yarışan Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü sporcularından R. Beren Özgü tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.


Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü´nde forma giyen 2005 doğumlu Yüksek Atlama Branşı sporcusu yeteneği ve özellikle bu sene gösterdiği performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
2005 doğumlu R. Beren Özgü´nün Denizli İlinde 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde Yüksek Atlama dalında Türkiye birincisi olmasını Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Milli Takım Atletizm Antrenörü Niyazi Gülhan, sporcusunun 1.49 metrelik derecesiyle Türkiye Şampiyonu olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.
Yüksek Atlama dalında bir sporcusunun Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Gülhan, ?13 Mayıs 2018 tarihinde Denizli´de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde 2005 doğumlu sporcum R.Beren Özgü 1.49´luk derecesiyle Yüksek Atlama dalında Türkiye Şampiyonu olmuştur.? ifadelerine yer verdi. 

Türkiye Şampiyonasının sona ermesinin ardından finallerde yer alan sporcuları hakkında bir değerlendirmede bulunan Erdek Atletik ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, bir yarışmadan daha başarıyla ayrıldıklarını söyledi.
Gülhan, devam eden açıklamasını şöyle sürdürdü: ?12-13 Mayıs 2018 tarihinde Denizli´de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerinde sporcularımızdan R.Beren Özgü Yüksek Atlama Dalında Türkiye Şampiyonu olurken, Açelya Karaca Gülle Atma Dalı ile 100 Metre Engelli Koşuda Türkiye Dördüncüsü, Zeren Güven ve Açelya Karaca 5x80 Metre Bayrak Yarışında Türkiye Üçüncüsü olmayı başarmışlardır. Puanlama sonucunda da takım olarak Türkiye Dördüncüsü olmuşlardır. Her yıl olduğu gibi çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz. Yüksek Atlama branşında yeni bir sporcum daha Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Sizlerin de bildiği gibi kulübümüzden her yıl yüksek atlama branşında Türkiye şampiyonları çıkmaktadır. Yüksek atlamanın yanı sıra diğer branşlarda da Türkiye birincilikleri, ikincilikleri, üçüncülükleri gibi önemli dereceleri her yıl elde etmekteyiz. Biz Erdek´li çocuklar için ve ülkemiz sporu için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bir çocuğumuzun hayatına yön verebilirsek ne mutlu bizlere. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Ekrem Çalık´a ve sporcularımızın ihtiyaçlarını karşılayan, onlara her türlü desteği sağlayan, Erdekli çocuklar için her şeyi yapmaya hazırım diyen Belediye Meclis Üyemiz Yaşar Ceyhun Mırız´a çok teşekkür ediyorum. Sporcularımı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.? Haber: Bülent Özgü



Anahtar Kelimeler: Türkiye şampiyonu oldu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli