Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Turkcell Askercell 60 bin aboneye ulaştı

Turkcell Askercell 60 bin aboneye ulaştı

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılması kararının ardından ilk kez Turkcell´in kullanıma açtığı Askercell´in şu anda 60 bin aboneye ulaştığı bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılması kararının ardından ilk kez Turkcell´in kullanıma açtığı Askercell´in şu anda 60 bin aboneye ulaştığı bildirildi.
Yeni dönemde askere gidecek olanlar, Turkcell´in 1.200 noktasındaki TİM´lerde Askercell´e abone olup ya da numarasını taşıyıp sevdikleriyle iletişime devam edebiliyorlar.
Belirli koşul ve saatlerde kışlada cep telefonu kullanımının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından serbest bırakılması kararı üzerine Turkcell´in er ve erbaşlara özel hazırladığı Askercell 3 ay içinde tam 60 bin aboneye ulaştı. Yeni dönem alımının başlamasıyla vatanî görevini yapacak askerlerin hazırlıkları arasında artık ilk sırada cep telefonu geliyor. Askere gidecekler Turkcell´in Türkiye´ye yayılan 1.200 noktasındaki Turkcell İletişim Merkezlerinde (TİM) Askercell´e abone olup ya da numaralarını taşıyıp kışlalarında rahatlıkla kullanabiliyorlar. Böylece Askercell´li askerler, vatanî görevlerini yerine getirirken yakınlarıyla da hasret giderebiliyorlar.
Askerler 3 ayda 25 milyon dakika konuştu
Mehmetçik´e sevdikleriyle kesintisiz iletişim sunan Turkcell´in ilk 3 ay içerisindeki verilerine göre askerler ayda ortalama 270 dakika konuşuyor ve 310 kısa mesaj gönderiyor. 60 bin abone sayısına ulaşan Askercell´de askerlerin şimdiye kadar 25 milyon dakika konuşma yaptığı hesaplandı.
Kışlada 5 mobil 2 sabit numara serbest
Askercell aboneleri, hafta içi 08:00-18:00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabiliyor. Turkcell´in Askercell servisinden faydalanan askerler, Türkiye´nin neresinde olurlarsa olsunlar yakınlarına seslerini duyurma imkânı buluyor. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin belirlediği koşullar gereği, Askercell hatları veri kullanımına kapalı durumda.
Sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye
Askerlik süresince yakınlarıyla hasret giderebilmesi için Mehmetçik´e avantajlı konuşma ve mesajlaşma paketleri hazırlayan Turkcell, 15 TL´ye 400 dakika konuşma ve 5 TL´ye 1000 SMS satın alınabilen paketlerle 20 TL ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS´in birlikte alınabileceği İkili Paket de sunuyor. Turkcell, 20 TL´lik yükleme yapan ya da İkili Paket´i tercih eden Askercell´lilere sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye ediyor. Askercell servisi aboneleri, bu özel paketler dışında Turkcell´in ön ödemeli abonelerine sunduğu kendilerine uygun tüm paket ve tarifelerden faydalanma hakkına da sahip oluyor.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false